Tanssiksi - Lavatanssitunnelmaa ilman paria

Jos rakastat tanssia, omaat hyvän tanssitaidon tavanomaisissa seuratanssilajeissa ja uskallat asettua ryhmän eteen, tämä koulutus on sinulle, voit kouluttautua Tanssiksi -ohjaajaksi. Ohjaajat työskentelevät tanssiseuroissa, kansalais- ja työväenopistoissa, liikuntasaleilla ja työpaikkaliikuttajina. Tanssiksi on helppoa ja hauskaa hyvänmielenliikuntaa tutun tanssimusiikin tahtiin, tanssilajien perusteet opitaan kuin huomaamatta. Musiikkivalinnoilla ohjaaja muokkaa Tanssiksi-tunnin sopivaksi hyvinkin erilaisille ryhmille.

Tanssiksi -ohjaajakoulutus TASO I 6.-7.4.2019 VANTAA


Hei sinä iloinen, ulospäinsuuntautunut ja kannustava persoona

  • Oletko aktiivisesti tanssilavoilla kävijä ja/tai olet harrastanut paritansseja kursseilla pitkäänkin?
  • Oletko jo kenties ohjannut seuratansseja paritanssipuolella?
  • Oletko Susel ry:n jonkun jäsenseuran jäsen tai valmis liittymään sellaiseksi?

 

Sinua varten on Tanssiksi ohjaajakoulutus TASO I

Koulutus antaa valmiudet itsenäiseen ohjaamiseen ja saat valmista materiaalia tunneilla käytettäväksi. Tanssiksi-ohjaajat työskentelevät tanssiseuroissa, kansalais- ja työväenopistoissa, liikuntasaleilla ja työpaikkaliikuttajina.

Koulutuksen laajuus on 20 oppituntia sisältäen ennakkotehtävän sekä oppimistehtävän, joka suoritetaan koulutusviikonlopun jälkeen. Koulutuksen hyväksytyksi suorittaneet saavat henkilökohtaisen tutorin ohjaamaan työtään ensimmäisen vuoden ajaksi.

Hinta 190 € (sis. kirjallisen ja kuvattavan materiaalin)

6.-7.4.2019 klo. 9.30-17
Myyrmäentie 4, 2. kerros
01600 Vantaa

Ilmoittaudu 16.3.2019 mennessä tästä linkistä

SUSELin seuratanssiohjaajakoulutuksen suorittaneet ohjaajat

Jos olet suorittanut ohjaajakoulutuksen (myös Eskarin), voit suorittaa Tanssiksi Taso I ohjaajakoulutuksen hintaan 90 €, mutta vain jos ryhmässä on tilaa. Jos kiinnostuit, ota pikaisesti yhteyttä tanssiksi@susel.fi, niin olet ensimmäisenä jonossa.

 

Vanhan Latinobic-ohjaajakoulutuksen suorittaneet ohjaajat

Jos olet viettänyt välivuosia ohjaustyöstä ja haluat palata ohjaamaan, tai muuten haluat kerrata asioita ja tutustua uusiin lajeihin, on se erinomainen mahdollisuus päivittää tietoja ja taitoja. Latinobic-ohjaajakoulutuksen Taso I suorittaneet ohjaajat voivat osallistua koulutukseen hintaan 90 €, mutta vain mikäli ryhmässä on tilaa. Jos kiinnostuit, ota pikaisesti yhteyttä tanssiksi@susel.fi, niin olet jonossa.