Tanssiksi - Lavatanssitunnelmaa ilman paria

Jos rakastat tanssia, omaat hyvän tanssitaidon tavanomaisissa seuratanssilajeissa ja uskallat asettua ryhmän eteen, tämä koulutus on sinulle, voit kouluttautua Tanssiksi -ohjaajaksi. Ohjaajat työskentelevät tanssiseuroissa, kansalais- ja työväenopistoissa, liikuntasaleilla ja työpaikkaliikuttajina. Tanssiksi on helppoa ja hauskaa hyvänmielenliikuntaa tutun tanssimusiikin tahtiin, tanssilajien perusteet opitaan kuin huomaamatta. Musiikkivalinnoilla ohjaaja muokkaa Tanssiksi-tunnin sopivaksi hyvinkin erilaisille ryhmille.

 

Ohjaajien teemapäivä 2.12.2018, Tampere 

Dance Actions tanssisali, Mäntyhaantie 2, 33800 Tampere
2.12.2018 klo 10-16.30.

Päivän teemana oman tanssitaidon parantaminen. Ohjaajana olet esimerkkinä ryhmällesi, siksi oman tanssitaidon merkitystä ei voi koskaan korostaa liikaa. 

Lissun lempeässä, mutta tiukassa ohjauksessa pureudutaan tanssilajien ytimeen.  Mikä on olennaista kullekin lajille, mikä on joskus se hienonhieno ero jolla erotat lajit toisistaan, tai mitä keinoja on tulkita musiikista löytyviä hienouksia.

Päivä on tarkoitettu toimiville Tanssiksi ohjaajille, mutta soveltuu myös valmistavaksi koulutukseksi ohjaajiksi aikoville. Jos olet kiinnostunut Tanssiksi ohjaajakoulutuksesta, mutta et ole varma oman tanssitaitosi tasosta, tämä koulutus sopii juuri sinulle. Päivän aikana käydään läpi taso 1 koulutuksen lajit; perusaskelikot, lajinmukainen liikkuminen, rytmien tunnistaminen, musiikin tulkitseminen. Halutessasi saat arvion siitä, riittääkö tanssitaitosi Tanssiksi ohjaajakoulutukseen hakeutumiseen. 

Kouluttaja: Liisa Kontturi-Paasikko
Hinta: 90 euroa, sisältää päivän aikana kuvattavan materiaalin
Ilmoittautuminen: 20.11.2018 mennessä ilmoittautumislomakkeella
Tiedustelut: tanssiksi@susel.fi tai puh. 050 343 3858 (Leila)

Lataa koulutuksen esite PDF

 

Tanssiksi -ohjaajakoulutus TASO I 5.-6.1.2019 

Vierumäki, Urheiluopistontie 400, Vierumäki
5.1.2019 - 6.1.2019

Sinustako Tanssiksi-ohjaaja?

Hei sinä iloinen, ulospäinsuuntautunut ja kannustava persoona

  • Oletko aktiivisesti tanssilavoilla kävijä ja/tai olet harrastanut paritansseja kursseilla pitkäänkin?
  • Oletko jo kenties ohjannut seuratansseja paritanssipuolella?
  • Oletko Susel ry:n jonkun jäsenseuran jäsen tai valmis liittymään sellaiseksi?

Sinua varten on Tanssiksi ohjaajakoulutus TASO I 5.-6.1.2019 Vierumäellä
Peruskoulutus antaa valmiudet itsenäiseen ohjaamiseen ja saat valmista materiaalia tunneilla käytettäväksi. Koulutuksen hyväksytyksi suorittaneet saavat oikeuden käyttää Tanssiksi –nimeä ja saavat henkilökohtaisen tutorin ohjaamaan työtään ensimmäisen vuoden aikana.

Koulutuksen laajuus 20 oppituntia sisältäen ennakkotehtävän ja oppimistehtävän, joka suoritetaan koulutusviikonlopun jälkeen. Koulutukseen tulijoilta edellytetään hyvää tanssitaitoa tavanomaisissa seuratanssilajeissa.

Kouluttajina: tanssin huippuammattilaiset Liisa Kontturi-Paasikko ja Eija Puranen
Hinta: 230 euroa, sis. majoituksen 2 hh.
Ilmoittautuminen: 15.12.2018 mennessä ilmoittautumislomakkeella
Tiedustelut: tanssiksi@susel.fi tai puh. 050 343 3858 (Leila)

Lataa koulutuksen esite PDF

SUSELin seuratanssiohjaajakoulutuksen Eskarin suorittaneet ohjaajat

Jos olet suorittanut Eskarin ja omaat hyvän tanssitaidon, voit suorittaa Tanssiksi Taso I ohjaajakoulutuksen puoleen hintaan, mutta vain jos ryhmässä on tilaa. Jos kiinnostuit, ota pikaisesti yhteyttä tanssiksi@susel.fi, niin olet ensimmäisenä jonossa.  
Koulutuksen hinta majoituksen kanssa 135 euroa, ja ilman majoitusta 95 euroa.

 

Vanhan Latinobic-ohjaajakoulutuksen suorittaneet ohjaajat

Jos olet viettänyt välivuosia ohjaustyöstä ja haluat palata ohjaamaan, tai muuten haluat kerrata asioita ja tutustua uusiin lajeihin, on se erinomainen mahdollisuus päivittää tietoja ja taitoja. Latinobic-ohjaajakoulutuksen Taso I suorittaneet ohjaajat voivat osallistua koulutukseen puoleen hintaan, mutta vain mikäli ryhmässä on tilaa. Jos kiinnostuit, ota pikaisesti yhteyttä tanssiksi@susel.fi, niin olet jonossa.
Koulutuksen hinta majoituksen kanssa 135 euroa, ja ilman majoitusta 95 euroa.