Tanssiksi T-paita 2018

Tanssiksi T-paita, vasemmalla punainen tai musta, materiaali 95 % puuvillaa 5 % elastaania, logo valkoisella, koot  M, L ja XL, hinta 22 euroa + postimaksu.

Extrapitkä Tanssiksi-paita oikealla, fuksia tai turkoosi, materiaali 90 % puuvillaa 10 % elastaania, logo musta tai valkoinen, koot M, L, XL, XXL, väri musta vain koko XXL, hinta 25 euroa + postimaksu.

Tilaukset ja tiedustelut  tanssiksi@susel.fi

Tanssiksi-paidan tilaajalle lahjaksi pikku hamonen, pit. 38-41 cm, koko M, L tai XL, värit musta, turkoosi tai kukka (kukkakuosi vaihtelee)=========================================================


 

Levyllinen suomalaista menevää tanssimusiikkia! Levyn hinta 20 euroa.

Tanssiksi - lavatanssitunnelmaa ilman paria -

Latinobic vol 1 -levystä on nyt tehty uudistettu versio.  Vanhat hyväiksi todetut kappaleet löytyvät sieltä edelleen, mutta nyt on lisätty ihastuttava suomalainen bachata, dramaattinen tango ja fusku/jive/bugg harjoituksiin soveltuva monitoimikappale. Levyllä on myös lyhyt tango/salsa/jive -sikermä, joka on tarkoitettu käytettäväksi Tanssiksi-esittelytilaisuuksiin tai esiintymisiin. Tälle sikermälle on tulossa ikioma Tanssiksi-nimikkokoreografia.  Levy on suunniteltu erityisesti tanssinohjaajien ja -opettajien käyttöön, mutta soveltuu loistavasti kuunneltavaksi ja nautittavaksi myös kaikille hyvästä tanssimusiikista kiinnostuneille.

Levyn tuottajana kevyen musiikin huippuammattilainen Lasse Paasikko. Levyllä mukana sekä uusia raikkaita sovituksia että vanhoja tuttuja menobiisejä.

Tilaukset ja tiedustelut  tanssiksi@susel.fi